Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dionice 'Podravke' u zatvoren investicijski fond?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik Vlade Damir Polančec na današnjoj je svečanoj sjednici u povodu Dana grada Koprivnice kazao da, nastavi li se privatizacija "Podravke", Vlada razmišlja o stavljanju dionica u zatvoren investicijski fond.

"Udjele fonda ponudili bismo građanima da ih kupe kao što su kupovali Inine i HT-ove dionice", rekao je Polančec, dodavši kako bi tako "Podravka" ostala u hrvatskim rukama.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i ministri Izbori su sve bliže Plenković otvorio tvornicu tjestenine, poveo i ministre: ''Svatko tko želi raditi, može naći posao'' PR Oglas Podravkin novi vizualni identitet za još jači iskorak na globalnom tržištu

Prije Polančeca koprivnički je gradonačelnik Zvonimir Mršić u
prigodnu govoru u povodu Dana grada rekao kake se pojavljuju ideje da se dionice "Podravke" zamjene za dionice jedne kompanije.

Kako je istaknuo, nitko nema pravo minuli trud radnika "Podravke" nekomu darovati, a posebno ne oni koji u tome nisu sudjelovali. 

Mršić je naglasio da je više od 18 tisuća radnika "Podravke" 1993. sudjelovalo u privatizaciji te tvrtke kupnjom dionica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene