Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukusno i jednostavno

Zeleni kaneloni sa sirom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pecite 15 minuta u zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva.

Sastojci:

Pročitajte i ovo CEZIH ponovo neće biti dostupan zbog planiranih radova NIJE PRVI PUT Pacijenti neće moći do uputnica i recepata: CEZIH prestaje s radom, objavljeno do kada Slika nije dostupna Bogat okus sira Njoki sa sirom i rajčicom

- 300 g zelenih kanelona
- 150 g feta sira
- 2 jaja
- 200 g svježeg kravljeg sira
- peršin
- 300 g rajčica
- ribani parmezan
- mlijeko
- maslac
- ulje
- sol i papr

 

Priprema:

Kanelone kratko (oko 2 min) kuhajte u slanoj vodi i pustite ih da se dobro ocijede. Feta sir, kravlji sir i jaja izmutite mikserom te dodajte papar, sol i nasjeckani peršin. Dodajte malo mlijeka da se sastojci povežu u jednoličnu smjesu.

Tom smjesom napunite kanelone te ih poslažite u lim premazan maslacem ili u vatrostalnu posudu. Zatim ogulite rajčice, sitno ih nasjeckajte te posložite po kanelonama i pospite ih naribanim parmezanom prije pečenja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene