Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bogat okus sira

Njoki sa sirom i rajčicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pri posluživanju po želji pospite njoke parmezanom.

Sastojci:

Pročitajte i ovo CEZIH ponovo neće biti dostupan zbog planiranih radova NIJE PRVI PUT Pacijenti neće moći do uputnica i recepata: CEZIH prestaje s radom, objavljeno do kada Ilustracija Jedinstvena baza Velika novost za pacijente: Za koji dan s radom počinje novi sustav lijekova, pogledajte koje sve promjene donosi

- 1 pakiranje njoka (oko 500 g)
- 100 g sira trapista
- 100 g sira gaude
- 100 mozzarelle
- 4 žlice umaka od rajčice
- bosiljak, origano
- papar, sol
- naribani parmezan


Priprema:

Skuhajte njoke u slanoj vodi, ocijedite i poslažite u vatrostalnu zdjelu. Njoke prelijte s umakom od rajčice te pospite prethodno naribanim i izmiješanim sirevima te sitno nasjeckanim bosiljkom i origanom. Zapecite u zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva oko 10-15 minuta, dok se sir ne otopi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene