Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pri posluživanju po želji pospite njoke parmezanom.


Sastojci:

- 1 pakiranje njoka (oko 500 g)
- 100 g sira trapista
- 100 g sira gaude
- 100 mozzarelle
- 4 žlice umaka od rajčice
- bosiljak, origano
- papar, sol
- naribani parmezan

Vezani članci PR Recepti i trikovi uz koje još stignete pripremiti savršenu zimnicu Lijekovi, ilustracija Ponovo pao sustav za recepte i izdavanje lijekova: "To se događa svako malo. Obično vikendom"


Priprema:

Skuhajte njoke u slanoj vodi, ocijedite i poslažite u vatrostalnu zdjelu. Njoke prelijte s umakom od rajčice te pospite prethodno naribanim i izmiješanim sirevima te sitno nasjeckanim bosiljkom i origanom. Zapecite u zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva oko 10-15 minuta, dok se sir ne otopi.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju