Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poslastica iz dubina

Polpete od tune

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za ovaj recept svakako koristite svježu tunu, nikako konzerviranu.

Sastojci:

Pročitajte i ovo CEZIH ponovo neće biti dostupan zbog planiranih radova NIJE PRVI PUT Pacijenti neće moći do uputnica i recepata: CEZIH prestaje s radom, objavljeno do kada Ilustracija Jedinstvena baza Velika novost za pacijente: Za koji dan s radom počinje novi sustav lijekova, pogledajte koje sve promjene donosi

- 500 g tunjevine
- 3 krumpira
- 5 inćuna
- kapari
- 1 jaje
- 1 žumanjak
- peršin
- krušne mrvice
- limun
- ulje

Priprema:

Krumpir skuhajte u kori, te ga ostavite da se ohladi. Zatim ga ogulite te protisnite vilicom da dobijete kašu. U međuvremenu, očistite inćune, te ih odvojite od kosti i filetirajte. Meso tune skuhajte na pari te ga izrežite na sitne komadiće. Stavite u posudu tunu, krumpir, narezane filete inćuna, kapare, jaje, žutanjak, peršin, sol i papar te dobro izmiješajte. Oblikujte odreske (polpete) debele 1,5 cm te ih uvaljajte u krušne mrvice i pecite na vrelom ulju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene