Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ove slasne pogačice možete poslužiti kao predsjelo ukusnom ribljem ručku.


- 50 dag tunjevine

Vezani članci PR Riba – kako brzo i lako očistiti jednu od najzdravijih namirnica Lov na tunu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Četiri dana fešte na moru: Tunolov u Rogoznici posjećuju sudionici iz 10 svjetskih zemalja

- 50 dag brašna

- 2 jaja

- sol, biber

- peršunov list

- 1 glavica luka

- 2 češnja češnjaka

- jaja po potrebi (koliko pogača, toliko jaja)

- 1 bjelanjak

Priprema:

Od brašna i 2 jaja načinite tijesto, razvaljajte ga te od njega izradite pogače promjera oko 20 cm. U međuvremenu narežite tunjevinu na sasvim male komadiće te pomiješajte s kosanim lukom, zgnječenim češnjakom, paprom i solju.

Premažite svaku pogaču s 1 žlicom nadjeva od tunjevine, pospite sjeckanim peršunom te prelijte s 1 jajetom. Pogaču poklopite drugom praznom pogačom, rubove premažite bjelanjkom, stisnite rubove vrhom vilice te ih stavite na vrelo ulje par minuta da se ispeku.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju