Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabranjeno loviti

Split: Ribar prodavao tunjevinu pa ga priveli i oduzeli mu alat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kaznena prijava i optužni prijedlog podneseni su protiv 51-godišnjeg ribara koji je u Selcima prodavao tunjevinu u vrijeme kada je zabranjeno loviti tu plavu ribu, rečeno je u splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi.

Policija i ribarski inspektori ribaru su oduzeli više od 25 kilograma tunjevine, koju je prodavao jučer ujutro na mjesnoj tržnici u Selcima na otoku Braču, te su ga priveli u policijsku postaju gdje je provedena kriminalistička istraga.

Policija osnovano sumnja da je tunjevinu koju je prodavao ulovio u ponedjeljak u blizini Sumartina, u vrijeme kada ju je zabranjeno loviti. Osim tunjevine, oduzet mu je i ribolovni alat. (HIna)

Pročitajte i ovo Spašavanje pronađenog muškarca zarobljenog u kamionetu - 2 Pronašli ga ribari FOTO Šest dana nakon nesreće bio je zarobljen ispod mosta: "Pokušao je vikati i vrištati, ali nitko ga nije čuo" Potraga za ribarom - 5 tragični brodolom Šok nakon smrti mladića: "Svi su pali u more, dozivali su ga - 'još malo, još malo', a onda je odjednom nestao"


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene