Sastojci:
- 6 većih krumpira
- 150 g svježeg kravljeg sira
- 100 g prešane ili nemasne kuhane šunke
- 100 g kuhanog graha
- 80 g kuhane mrkve
- 100 tvrdog sira (edamera)
Dobro operite krumpire te ih u kori pecite 45 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 stupnjeva. Izvadite ih iz pećnice te vruće razrežite na polovine te žlicom izvadite dio unutrašnjosti krumpira u koji ćete stavljati nadjev.
Krumpir koji ste izdubili pomiješajte s kravljim sirom, šunkom narezanom na trakice, grahom i mrkvom te posolite i popaprite. Lagano miješajte smjesu, kako se sastojci poput graha i mrkve ne bi pretvorili u kašu.
Stavite nadjev u pole krumpira te pospite naribanim sirom. Pole vratite u pećnicu i pecite još 10-ak minuta, dok se sir ne rastopi.
-
Iz minute u minutu
Grbin nakon sastanka SDP-a: "Donijeli smo dvije odluke" - otkrio i je li Milanović mandatar
-
POSTIZBORNA KOMBINATORIKA
Nervozni Penava napao novinarku: "Iz vas izbija neka huja." Izbjegao odgovor na ključno pitanje
-
Liste za EU izbore
Raskol u Mostu: Stranku napustili Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić?