Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pospite sirom

Pole sa šunkom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poslužite uz neki mliječni proizvod ili sa svježom zelenom salatom.

Sastojci:

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obavezna marinada Teleća koljenica s povrćem Slika nije dostupna Ne zaboravite maslinovo ulje Škarpina u umaku od pinjola

- 6 većih krumpira
- 150 g svježeg kravljeg sira
- 100 g prešane ili nemasne kuhane šunke
- 100 g kuhanog graha
- 80 g kuhane mrkve
- 100 tvrdog sira (edamera)

Dobro operite krumpire te ih u kori pecite 45 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 stupnjeva. Izvadite ih iz pećnice te vruće razrežite na polovine te žlicom izvadite dio unutrašnjosti krumpira u koji ćete stavljati nadjev.

Krumpir koji ste izdubili pomiješajte s kravljim sirom, šunkom narezanom na trakice, grahom i mrkvom te posolite i popaprite. Lagano miješajte smjesu, kako se sastojci poput graha i mrkve ne bi pretvorili u kašu.

Stavite nadjev u pole krumpira te pospite naribanim sirom. Pole vratite u pećnicu i pecite još 10-ak minuta, dok se sir ne rastopi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene