Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kalorijska bomba

Pizza-burger za neodlučne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hamburger ili pizza, više nije dilema za sve ljubitelje ovih brzih jela.

Za sve neodlučne, koji ne znaju bi li radije pojeli pizzu ili pak hamburger, više nema problema. Lanac trgovina brze hrane Burger King osmislio je novi proizvod: pizza-burger za sve one koji se ne mogu odlučiti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sumnjive okolnosti Vlasnica pizzerije pronađena mrtva nakon navodnog sukoba s gostom: Marketinški trik pošao po zlu? Slika nije dostupna Popustila jedna strana Dramatična snimka spašavanja perača prozora sa skele na 17. katu

Pizza-burger je kombinacija burgera poznatog kao Whopper, feferona, mozzarella sira, pesto i još nekoliko umaka, a sve to 'umotano' u veliko pecivo s sezamom. Pecivo je podijeljeno u šest komada koji tvore krug, kao pizza.

No, najveći problem je u tome što je pizza-burger kalorijska bomba. Novi proizvod sadrži nevjerojatnih 2500 kalorija, što je više od preporučene dnevne količine kalorija koje bi trebala unijeti jedna ženska osoba. Usto, pizza-burger sadrži čak 144 grama masti. No, s obzirom na svoju veličinu, pizza-burger dostatan je za barem dvije osobe.

Od početka rujna pizza-burger mogu nabaviti samo oni sretnici koji se nađu na newyorškom Times Squareu, u Burger King Whopper Baru. Za ovo nesvakidašnje zadovoljstvo morat će izdvojiti 13 dolara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene