Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Idealno predjelo

Istarska fritaja sa šparogama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovako pripremljene šparoge možete poslužiti kao toplo predjelo ili kao samostalno jelo uz proljetnu salatu.

Potrebni sastojci za 4 osobe:

Pročitajte i ovo Uhićeno 10 ljudi zbog preprodaje droge Uhićenja u Puli i Zagrebu Pale dvije narkobande, uhićeno 10 ljudi, jedan je u šumi zakopao 12 kilograma kokaina Nadzorni odbor Centra za gospodarenje otpadom Kaštijun podnio ostavku Totalni kolaps sustava Masovna ostavka u Centru za gospodarenje otpadom: "Istrijani mogu očekivati smrad ako se situacija ne shvati ozbiljno"

- 500 grama samoniklih šparoga
- 1 glavica crvenog luka
- maslinovo ulje
- sol i papar
- 8 jaja

Šparoge operite, ocijedite te odvojite mekani dio stabljike (tko želi može ih u malo kipuće vode kratko blanširati).

Na maslinovom ulju pirjajte sitno nasjeckan luk dok ne omekša, posolite, dodajte očišćene šparoge, po želji popaprite i pirjajte dok šparoge ne omekšaju. Zatim dodajte razmućena jaja i već prema želji ispecite mekšu ili tvrđu fritaju.

Ako želite, pred kraj u tavu možete naribati malo domaćeg tvrdog kozjeg sira što će dodatno obogatiti cijelo jelo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene