Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opet

Policija objavila detalje nesreće u kojoj je pijan sudjelovao župan Dekanić: Nekoliko osoba zatražilo liječničku pomoć

Damir Dekanić
Damir Dekanić Foto: Vlado Kos/Cropix
Župan koji je već nekoliko puta imao prometnu nesreću, a istraživao ga je i Uskok sada je ponovno sudjelovao u nesreći.

Vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić ponovno je imao prometnu nesreću.

"U 21:26 zaprimljena je dojava da se u Vinkovcima na državnoj cesti D-46 (južna obilaznica) dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala četiri vozila. Jedan od sudionika nesreće, župan Vukovarsko-srijemske županije, Damir Dekanić, upravljao je osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola u organizmu od 0,84 g/kg", izvijestila je PU vukovarsko-srijemska. 

"29-godišnjem vozaču u drugom osobnom automobilu vinkovačkih registracijskih oznaka, koji je sudjelovao u ovoj nesreći, utvrđena je koncentracija alkohola u organizmu od 2,12 g/kg. Nekoliko je osoba zatražilo liječničku pomoć u OŽB Vinkovci", priopćila je policija. 

Zbog provođenja očevida, navedena dionica ceste zatvorena je u 22 sata za sav promet te se preusmjerava na alternativne pravce.

"U tijeku je očevid prometne nesreće nakon čega ćemo izvijestiti javnost o utvrđenim činjenicama", poručila je policija.

Riječ je o županu koji je već nekoliko puta imao prometnu nesreću, a prije nekoliko godina je pokušao sve zataškati zbog čega je istragu pokrenuo i Uskok.

Pročitajte i ovo Sanja Jurišić - 4 Teška nesreća Detalji užasa kod Obrovca: U eksploziji poginulo dijete, dvije žene u bolnici, riječ je o stranim državljanima

Za 24sata Dekanić je potvrdio da je sudjelovao u prometnoj nesreći, ali i dodao da ju je prouzročio netko drugi.

"Ne znam što bih rekao, vode me da dam uzorak, pa ćemo vidjeti. Ne znam što da vam kažem", odgovorio je Dekanić na pitanje je li bio pod utjecajem alkohola.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene