Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SMRT U ZAGREBU

Policija objavila detalje: Izboden muškarac na Knežiji, jedna osoba u postaji. Građani: ''Nije mi baš ugodno...''

Aktualno Galerija +0 Viktorija Bednjanec Galerija 1/1 >>
Zagrebačka policija objavila je detalje o smrti muškarca čije je tijelo pronađeno u nedjelju na Knežiji.

U napuštenoj kući u Prozorskoj ulici u Zagrebu u nedjelju je oko 5.20 pronađeno tijelo nepoznatog muškarca s vidljivom ozljedom.

Netko ga je izbo oštrim predmetom, i to, kako je izvijestila policija, između ponoći i 5:20 ujutro 23. siječnja na zagrebačkoj Knežiji. 54-godišnji muškarac je preminuo na mjestu događaja, a napadač je pobjegao.

Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem nalazi se u službenim prostorijama te je u tijeku kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

S mjesta zločina u Dnevnik Nove TV javila se reporterka Viktorija Bednjanec.

"Policija je utvrdila identitet ubijenog muškarca. Kako doznajemo od ranije im je poznat. Bio je evidentiran kao skitnica, imao je i više imovinsko-pravnih delikata, u pitanju su uglavnom bile krađe. Što se to točno dogodilo ovdje, što je ovome prethodilo i sve ostale okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog događaja, tek se treba utvrditi. Kriminalističko istraživanje još uvijek je u tijeku", izvijestila je Bednjanec.

Pojedinim stanarima kvarta u kojem se zločin dogodio nije ugodno, dok drugi ne osjećaju strah, kazali su reporterki.

"Nije baš ugodno, pogotovo navečer kad idem sa psom u šetnju baš mi nije ugodno, mislim da ću sada više ići na jednu stranu nego na drugu", rekla je Lidija.

"To su izolirani slučajevi pretpostavljam, čim je to tako, ne znam koliko je to tu napušteno i što se to tu događa", kaže Đurđica.

"Knežija je poznata po takvim situacijama, ali ne, napuštena kuća, tko zna je li tu netko doveden ili što... ne plaši me, iskreno", kaže Iva.

Pročitajte i ovo Brutalan napad na dvije žene u Splitu - 3 pretrpjele višestruke​​ ozljed​e Optužen za dva pokušaja ubojstva: Ničim izazvan brutalno napao dvije žene u Splitu, jednu udario bocom po glavi
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zatvorio ih u najlonske vreće? Osumnjičeni za strašna ubojstva u Puli priveden na ispitivanje. Sve je više detalja mučnog slučaja

"Kuća izgleda sumnjivo, ali nisam očekivao da bi itko ikad nešto u tome napravio", rekao je Goran.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene