Oko tijela žene koja je u ponedjeljak pronađena mrtva u obiteljskoj kući u Novakovcu pronađeni su tragovi krvi. Navodno je mrtva ležala deset dana do dva tjedna.

Galerija


Policija još nije završila očevid u Ulici Vladimira Rojka u Novakovcu, gdje je u ponedjeljak u 18 sati u obiteljskoj kući pronađeno beživotno tijelo žene (78).

Vezani članci Tijelo žene pronađeno zakopano u garaži (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) "Neka tri muškarca iznose mrtvo tijelo iz zgrade": Danima je držao leš djevojke u stanu, zvao prijatelje da mu pomognu da ga se riješi HGSS, ilustracija (Foto: HGSS) - 3 Tragičan kraj velike potrage: Pronađeno beživotno tijelo američkog turista koji je nestao kod Omiša

Tijelo je, kako neslužbeno doznajemo, u kući ležalo više dana. Prema truležnim promjenama koje su nastupile, bilo je tamo od 10 do čak 14 dana. Zbog toga su u pomoć međimurskoj policiji stigli stručnjaci iz Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić". 

"Teško je procijeniti o čemu se radi, ne možemo sa sigurnošću reći ni je li riječ o ubojstvu. U svakom slučaju, smrt je sumnjiva", rekao nam je Radovan Gačal, glasnogovornik PU međimurske. 

Kako neslužbeno doznajemo, oko žene su nađeni i tragovi krvi. Nesretnu ženu našla je susjeda koja je kod nje navratila po jaja. Kuća je navodno bila u neredu, a žena je živjela sama. 

Reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić kazao je kako je razgovarao s brojnim susjedima te da je svi opisuju kao mirnu osobu koja nije bila sklona sukobima i koja je svoju mirovinu zaradila u Njemačkoj. "No, ona je u dva navrata bila žrtva provale.

Istražitelji iz Međimurja su uhvatili jednog provalnika, dok se za drugim intenzivno traga. Sutra bi trebali stići nalazi obdukcije koji bi trebali otkriti točno vrijeme, ali i uzrok smrti", kazao je Mikić.

Nekoliko sati prije toga stanovnike Međimurja šokirala je vijest kako je žena (37), majka devetero djece, koja je u nedjelju u čakovečku bolnicu zaprimljena s teškim ozljedama u ponedjeljak preminula. Uhićeni muškarac navodno je njezin nevjenčani partner. Živio je s njom u obiteljskoj kući u Piškorevcu. 

Kako neslužbeno doznajemo, već je bio prijavljivan za obiteljsko nasilje. Jednom ga je prijavila i žrtva.