Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dva su počinitelja jednom muškarcu prijetila i ukrala kamion zbog duga odd 15.000 kuna.


Kamion je ukraden 57-godišnjem muškarcu iz Muća i to u akciji koje se ne bi zasramili ni akcijski krimići. Kod Konjskog su ga dočekali 35-godišnji počinitelj s Visa i 39-godišnji počinitelj iz Stobreča prepriječivši mu svojim automobilom cestu. Tjelesno su ga napali, gurali ga i prijetili mu jer im je ostao dužan 15.000 kuna. Naime, u rujnu su mu platili izradu padobrana, a on ga nije napravio niti im je vratio novac.

>> Osumnjičen da je zakopao opasni otpad u Lepoglavi

Uzeli su mu teretno vozilo, iako im je tvrdio kako kamion nije njegov, i poručili mu da će ga dobiti nazad kada vrati novac. Stjepan ih je prijavio policiji. Njih su dvojica kazneno prijavljeni zbog protupravne naplate, a izrečena im je i mjera opreza. Ne smiju se približavati 57-godišnjaku. (Agencija VLM)

Vezani članci Uhićen muškarac koji je prijetio ''Bit će tuče za Uskrs, napravit ćemo katastrofu...'': Policija uhitila muškarca koji je prijetio iz samoizolacije Ruža Tomašić (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Ruža Tomašić u buketu dobila prijetnju: "Najavljuju akciju protiv mene. Buket je u smeću, poruku čuvam"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook