Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gurali ga i prijetili

Zbog duga od 15.000 kuna oteli mu teretno vozilo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva su počinitelja jednom muškarcu prijetila i ukrala kamion zbog duga odd 15.000 kuna.

Kamion je ukraden 57-godišnjem muškarcu iz Muća i to u akciji koje se ne bi zasramili ni akcijski krimići. Kod Konjskog su ga dočekali 35-godišnji počinitelj s Visa i 39-godišnji počinitelj iz Stobreča prepriječivši mu svojim automobilom cestu. Tjelesno su ga napali, gurali ga i prijetili mu jer im je ostao dužan 15.000 kuna. Naime, u rujnu su mu platili izradu padobrana, a on ga nije napravio niti im je vratio novac.

>> Osumnjičen da je zakopao opasni otpad u Lepoglavi

Uzeli su mu teretno vozilo, iako im je tvrdio kako kamion nije njegov, i poručili mu da će ga dobiti nazad kada vrati novac. Stjepan ih je prijavio policiji. Njih su dvojica kazneno prijavljeni zbog protupravne naplate, a izrečena im je i mjera opreza. Ne smiju se približavati 57-godišnjaku. (Agencija VLM)

Pročitajte i ovo Kamion se zabio u obiteljsku kuću drama u ranu zoru Kamion se sudario s autom pa udario u kuću, ljudi u šoku: "Probudio nas je jak udarac. Čulo se struganje" Policija pronašla pištolj kod 38-godišnjakinje uhićena je Kod majke osmero djece u grudnjaku pronađen pištolj, u čarapi metci: "Nabavila sam pištolj toga jutra..."

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene