Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cameo vs. Radio taxi Zagreb

Zagreb: Stotinjak taksista gotovo zaratilo na ulici, policija spriječila nasilje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rat zagrebačkih taksi prijevoznika se nastavlja. Policija je podnijela dvije prekršajne prijave.

Rat zagrebačkih taksi prijevoznika nastavlja se, a čini se da im je mjesto redovitih okršaja postao Autobusni kolodvor. U petak je policija, kada se pojavila ispred kolodvora na dojavu anonimnog građanina, zatekla kaotičan prizor. Prema njihovoj procjeni, oko 80 do 100 taksija Radio Taksi Zagreba i Cammea parkiralo se nasred ceste, a njihovi su vozači revno častili jedni druge uvredama i psovkama. Zbog njihova je okršaja desetak minuta trajao zastoj na okolnim prometnicama u blizini kolodvora sve dok policajci taksiste nisu doveli u red i spriječili moguće daljnje okršaje.

Pročitajte i ovo Slatine Policija istražuje Novi slučaj nasilja kod Splita, majka objavila: "Sina su zavezali za stup i stavili mu traku na usta. Nije mogao disati" Zoran Milanović objava na facebooku Milanović na Fejsu: "To je alarm za sve nas"

Policija je podnijela dvije prekršajne prijave za kršenje javnog reda i mira. Prvu je zaradio vozač Radio Taksija Mark P. (35), već poznat po incidentu otprije dva tjedna na istom mjestu, kada je, prema tvrdnjama iz Taksi Cammea, rekao konkurentskom kolegi: 'Neće biti mira dok ne počnu padati mrtve glave', a zatim ga je udario glavom u glavu te mu razbio nos i lakše ga ozlijedio.

Inače je evidentiran u policijskim dosjeima po prijetnjama, nasilničkom ponašanju i imovinskim nedjelima. Drugu prijavu u petak je zaradio i P. M. (26), taksist Cammea, koga su napali na Plesu ovoga tjedna. On je također policiji otprije poznat po prijevarama i drogi. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene