Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rano jutros

Zagreb: Pokušaj ubojstva u Preradovićevoj ulici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U središtu Zagreba u Preradovićevoj ulici rano jutros dogodio se pokušaj ubojstva, a zbog policijskog očevida taj dio bio je zatvoren do nešto prije 8 sati.

Prema prvim informacijama zagrebačke policije, pokušaj ubojstva dogodio se jutros oko 5 sati "oštrim predmetom", najvjerojatnije nožem.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Ilustracija podignuta optužnica Stravičan pokušaj ubojstva u susjedstvu! Pred djetetom gušio i brutalno udarao bivšu suprugu: "Pusti mamu!"

>> Vratio se do kuće strave i pravio da nema pojma što se događa

Pokušaj ubojstva dogodio se nakon sukoba četvorice mladića starih od 21 do 26 godina, izvijestila policija.

Prema službenom policijskom izvješću 26-godišnjak je oštrim predmetom napao tri mlađe muške osobe od 21, 23 i 24 godine. Liječnička pomoć 26-godišnjaku i 21-godišnjaku pružena je u Klinici za traumatologiju, 23-godišnjaku u KBC Zagreb, a 24-godišnjaku u KB Jordanovac.

Neslužbeno se doznaje da je mladić koji je tijekom jutra uhićen i odveden na kriminalističko istraživanje tvrdio da su ga trojica mladića napala te da se bio prisiljen braniti.

No, točne okolnosti kao i motiv obračuna još nisu poznati. Zbog policijskog očevida Preradovićeva ulica bila je zatvorena do nešto prije 8 sati, a promet je preusmjeravan na okolne ulice. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene