Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkriveni detalji masakra u Zadru

Vratio se do kuće strave i pravio da nema pojma što se događa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko dana uoči krvavog petka, kada je ubio svoju 55-godišnju majku i 78-godišnju baku, osumnjičeni mladić na svom je Facebook profilu među ostalim napisao -'20 godina bolesnog tripa je gotovo' i 'hvala što mi niste pomogli da riješim svoje probleme'.

Mladić je u postu spomenuo i roditelje -'Sistem koji je okolina toliko ugradila u mene je pa, a početak svakog lošeg sistema su kao kod svakog njegovi roditelji. Rješite probleme koje imate sa svojim roditeljima, tek onda ih nastavite rješavati u okolini'

Pročitajte i ovo Nika Shakarami mučan slučaj Procurili tajni dokumenti - Niku (16) ubili su policajci: Strpali su je u hladnjaču, seksualno zlostavljali i bacili na ulicu Staford, ilustracija (Foto: Getty Images) doznaje Dnevnik Nove TV Ne ide u istražni zatvor: Vlasnik staforda koji je usmrtio 82-godišnju ženu branit će se sa slobode

Otac dan prije masakra zvao policiju da smire osumnjičenog 20-godišnjaka

Dan prije ubojstva u kuću ubijenih došla je policija. Upomoć ih je pozvao njegov otac zbog, kako nam je rečeno, divljanja 20-godišnjaka. Policija nije intervenirala, jer se do njihova dolaska mladić smirio i otišao spavati. Dan poslije 20-godišnjak je počinio stravičan masakr.

'Bio je odličan učenik u srednjoj školi. Strašno pametan. Upisao je fakultet, ali se morao vratiti u Zadar jer se razbolio. Tada je navodno počeo eksperimentirati s drogom. Postao je čudan', kažu nam Mesnićevi znanci s Bokanjca zgroženi činjenicom da je 'uzoran momak' ubio majku i baku. Sve se dogodilo u vrijeme ručka. Njegov otac tijela je pronašao oko 14 sati, a oni koji su bili na mjestu ubojstva tvrde da stravičniji prizor nisu nikada vidjeli. Mladić je majku i baku ubio, neslužbeno smo doznali, hladnim oružjem, a ne pištoljem. Spominju se nož i sjekira.

Ubio majku i baku, pobjegao, popio piće na zadarskoj rivi, vratio se kući i čudio se masakru

Umrle su, kako je utvrđeno obdukcijom, od iskrvarenja i od udaraca tupim predmetom. Nakon ubojstva osumnjičeni je 20-godišnjak uzeo ili ukrao automobil susjedu i pobjegao prema središtu Zadra, u naselje Relja, gdje njegova obitelj iznajmljuje stan.Putem je odbacio krvavu odjeću. Nazvao je jednog prijatelja i kod njega se istuširao. Ovome ništa nije bilo sumnjivo.No, tu nije kraj. Po svemu sudeći, nazvao je i drugog prijatelja te se našao s njim. Štoviše,osumnjičeni je s njim popio piće na zadarskoj rivi, a ni ovaj nije navodno ništa posumnjao,  tvrdi nam policijski izvor i potvrđuje da su 20-godišnjaka zatekli oko 20 sati kod naselja Bokanjac, odnosno u neposrednoj blizini kuće u kojoj je ubio majku i baku.

'Još uvijek utvrđujemo sve okolnosti, no priča ide u tom smjeru da je on došao kući i navodno se čudio što se dogodilo', rekao nam je naš izvor. Je li mladić ubojstva priznao na ispitivanju, još nije poznato. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene