Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ubio ga hladnim oružjem

Ubojici psa prijeti godina dana zatvora: Zadržan u pritvoru

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Zadarska je policija privela 38-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je ubio svog psa. Prijeti mu do jedne godine zatvora.

Zadarska je policija privela tridesetosmogodišnjeg muškarca, nakon što je nad njim provela kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je u ponedjeljak na području Arbanasa u Zadru usmrtio svog psa hladnim oružjem.

Pročitajte i ovo Iskorak u zaštiti životinja - 6 povijesni iskorak Zbog napuštanja životinje možete završiti u zatvoru: "Ljudi bi i vlastitu djecu ostavljali da nema kazne za to" Vuk - 2 Udruge upozoravaju Uhićen splitski psihijatar zbog mučenja 67 pasa i dva vuka: "Kakvi su to ljudi? To su neljudi!"

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru ispitalo je i predoložilo sucu istrage zadarskog Županijskog suda određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenog muškarca.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Indiji Pit bull nasmrt izgrizao svoju 82-godišnju vlasnicu: U lokvi krvi pronašla ju je kućna pomoćnica

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Maksimiru Stravičan napad psa na djevojčicu (3): Policija istražuje slučaj, provjerava ima li kaznenog djela

Tužiteljstvo je priopćilo da se 38-godišnjak sumnjiči za počinjenje kaznenog djela protiv okoliša ubijanjem i mučenjem životinja za što je predviđena zatvorska kazna u trajanju do jedne godine.

Zadarsko državno odvjetništvo je nadodao da je predložio određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

38-godišnjak je ubio vlastitog psa hladnim oružjem u svojoj kući u zadarskim Arbanasima te da ga je policiji prijavio član obitelji.

Iz PU Zadarske javili su da je lešina psa predana veterinaru.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene