Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZAVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE

Policija objavila detalje strašnog ubojstva u Selinama. Oštrim predmetom zatukao oca do smrti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
PU zadarska objavila je priopćenje u vezi sa strašnim događajem koji je u ponedjeljak potresao stanovnike Selina.

U pritvorsku jedinicu policije sinoć je priveden osumnjičenik za teško ubojstvo i teško ubojstvo u pokušaju u Selinama.

Pročitajte i ovo Sin u Zagrebu ubio majku sin ubio majku Objavljeni detalji teškog ubojstva žene u Zagrebu Očevid u Zagrebu gdje je sin ubio majku Užas u Zagrebu FOTO Ovo je kuća u kojoj je ubijena žena: Uhićen njezin sin

Policijski službenici Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela protiv života i tijela.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem 26-godišnjaka se sumnjiči da je u nedjelju, 24. srpnja 2022. godine u večernjim satima u obiteljskoj kući u mjestu Seline oštrim predmetom zadao više ubodnih rana 61-godišnjem muškarcu koji je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Također ga se sumnjiči da je oštrim predmetom nanio ubodnu ranu 60-godišnjakinji kojoj je pružena liječnička pomoć te su ozlijede okvalificirane kao lakše tjelesne ozlijede.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Teško ubojstvo“ na štetu 61-godišnjaka i kazneno djelo „Teško ubojstvo“ u pokušaju na štetu 60-godišnjakinje, osumnjičeni 26-godišnjak je jučer u večernjim satima predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske dok je kaznena prijava podnesena nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene