Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija istražuje slučaj

VIDEO Napadnut šef zadarskog SDP-a: "Prišle su mi četiri osobe, jedan me udario šakom i nazvao đukelom"

Daniel Radeta
Daniel Radeta Foto: Jure Miskovic/Cropix
Policija utvrđuje okolnosti događaja.

Predsjednik zadarskog SDP-a i gradski vijećnik Daniel Radeta (36) u ponedjeljak je napadnut. Detalje nemilog događaja objavio je na svom profilu na društvenoj stranici. Radeta tvrdi kako se napad dogodio na njegovom radnom mjestu te dodaje kako to nije prvi napad na njega.

Pročitajte i ovo Ilustracija Mala škola prognoze Jeste li znali gdje se nalaze najveći slatkovodni rezervoari na Zemlji? Odgovor otkriva meteorolog Ivan Čačić

"Prišle su mi četiri nepoznate osobe od kojih me jedan udario šakom u tijelo i nazvao me đukelom. Tko je organizator ovog progona i tko manipulira ovim ljudima? Tko je napisao priopćenje za medije nakon kojeg su krenuli napadi na mene i moju obitelj? Je li istina da na razini jedne "Udruge" postoji dogovor da mi se svakdnevno prijeti i da su svi ovi događaji organizirani?
Ovo maltretiranje sad već prelazi sve granice i od institucija očekujem hitnu reakciju! Ako netko zna o kome se radi neka javi...", napisao je Radeta i poručio nasilnicima da će odgovarati za kazneno djelo koje su počinili.

Pročitajte i ovo Ilustracija FILMSKA POTJERA U ZAGREBU Je li moguće da je auto vozila 12-godišnja djevojčica? Policija istražuje tko je sudjelovao u divljoj vožnji, Mercedes bježao policiji i do 170 km/h

"Ja nastavljam jednakim žarom i dalje. Zastrašivanje, prijetnje i udraci me sigurno neće spriječiti u borbi protiv primitivizma i nasilja! Vi ste mi gorivo", poručio je zadarski SDP-ovac.

Zadarska policija potvrdila je da je u ponedjeljak zaprimila prijavu o napadu na predsjednika zadarskog SDP-a i gradskog vijećnika Daniela Radetu (36).

"Prijavu smo zaprimili oko 14 sati da ga je jedan muškarac verbalno napao, a onda i drugi fizički. Policija je u postupku utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja", rekli su u PU zadarskoj za portal Zadarski.hr.

hghghghg

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene