Ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić)
Ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić)

Provedenim očevidom na automobilu u Bibinjama utvrđeno je da je nepoznati počinitelj aktivirao eksplozivnu napravu ispod Jaguara (ZD) u vlasništvu 27-godišnjaka, a u eksploziji je oštećen i BMW u vlasništvu 33-godišnjaka, koji je bio parkiran do njega.


U eksploziji je oštećena i fasada obiteljske kuće u vlasništvu 61-godišnjaka te stakla na susjednoj kući u vlasništvu 76-godišnjaka.

Vezani članci Eksplodirao automobil u Dugavama (Foto: Marin Tironi/PIXSELL) - 2 Eksplozija na automobilu probudila stanovnike Dugava: ''Koji je to vrag grunuo?'', ''Zatresli su se kreveti koliko je jako bilo'' Pomorska policija/Ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Policiji dojavili da među brodicama pluta tijelo: U Zadru pronađen muškarac u moru, nije mu bilo spasa

U tijeku je kriminalističko istraživanje ovog događaja, u sklopu kojeg se u službenim prostorijama policije nalazi jedan muškarac kojeg se dovodi u vezu s ovim događajem, javlja zadarska policija.

Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Eksplozija odjeknula rano ujutro

Podsjetimo, noćas oko 4 sata u Bibinjama u eksploziji zasad nepoznate eksplozivne naprave oštećen je Jaguar u vlasništvu 27-godišnjaka.

Neslužbeno doznajemo da je oštećeni Jaguar u vlasništvu sina lokalnog poduzetnika.