Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priveden muškarac

Objavljeni detalji eksplozije kod Zadra u kojoj je oštećen Jaguar u vlasništvu sina lokalnog poduzetnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Provedenim očevidom na automobilu u Bibinjama utvrđeno je da je nepoznati počinitelj aktivirao eksplozivnu napravu ispod Jaguara (ZD) u vlasništvu 27-godišnjaka, a u eksploziji je oštećen i BMW u vlasništvu 33-godišnjaka, koji je bio parkiran do njega.

U eksploziji je oštećena i fasada obiteljske kuće u vlasništvu 61-godišnjaka te stakla na susjednoj kući u vlasništvu 76-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura" Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

U tijeku je kriminalističko istraživanje ovog događaja, u sklopu kojeg se u službenim prostorijama policije nalazi jedan muškarac kojeg se dovodi u vezu s ovim događajem, javlja zadarska policija.

Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Eksplozija odjeknula rano ujutro

Podsjetimo, noćas oko 4 sata u Bibinjama u eksploziji zasad nepoznate eksplozivne naprave oštećen je Jaguar u vlasništvu 27-godišnjaka.

Neslužbeno doznajemo da je oštećeni Jaguar u vlasništvu sina lokalnog poduzetnika.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene