Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djeca počinila tešku krađu

Vukovar: 11-godišnjak nakon krađe zapalio hrvatsku zastavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava vukovarsko-srijemska kazneno je Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Vukovaru prijavila 14-godišnjakinju iz Markušice, a za dva 12-godišnjaka i jednog 11-godišnjaka dostavila je obavijest Centru za socijalnu skrb u Vinkovcima zbog počinjenih kaznenih djela teške krađe kao i povrede ugleda Republike Hrvatske.

Četvero djece, svi iz Markušice, od 12. do 16. kolovoza su provalili u prodavaonicu mješovite robe 'Boso' u Markušici iz koje su ukrali slatkiše i školski pribor.

U istom razdoblju provalili su i u prostorije Općine Markušica i otuđili više državnih zastava RH te zastava srpske nacionalne manjine.

Policija je utvrdila da je 11-godišnjak nakon krađe zapalio hrvatsku zastavu.

'Kazneno prijavljena 14-godišnjakinja do sada je više puta sudjelovala u provalama i krađama pretežno u Markušici', izjavio je Hini glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko-srijemske Luka Barunčić. (Hina)

 

Pročitajte i ovo Predsjednik Milanović na obilježavanju Dana hrvatskih branitelja Vukovara - 2 Predsjednik odao počast Obilježen Dan hrvatskih branitelja u Vukovaru: "To je primjer žrtve i patnje, ali i njihovog herojstva i zajedništva" Spomen područje Dalj U Dalju Pjevao četničke pjesme i gazio hrvatsku zastavu: Određen mu istražni zatvor

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene