Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neoprezni vozač automobila

Vozač motocikla poginuo kod Kutine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći, koja se dogodila jučer poslijepodne kod Kutine, smrtno je stradao 29-godišnji motociklist iz Popovače, dok je 46-godišnji putnik na motociklu, također iz Popovače, zadobio lakše tjelesne ozljede, izvijestila je danas Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Do nesreće je došlo kada je, vozeći iz smjera Popovače prema Kutini, osobno vozilo za koje je bila priključena laka prikolica, počelo skretati ulijevo, a da vozač nije provjerio može li to učiniti bez opasnosti po druge sudionike u prometu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nisu poznate sve okolnosti Split: Motociklist poginuo u sudaru s automobilom Slika nije dostupna Teška prometna nesreća Poginuo motociklist u Svetom Jurju kod Senja

U tom je trenutku na lijevu bočnu stranu osobnog automobila svojim prednjim dijelom naletio motocikl, koji ga je namjeravao preteći. Motociklist je preminuo tijekom prijevoza do Opće bolnice dr. Ivo Pedišić u Sisku.

Istražni sudac je naložio obdukciju mrtvog tijela, a protiv 32-godišnjeg vozača osobnog automobila slijedi kaznena prijava.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene