Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U rušilačkom pohodu

Valpovo: PIjan demolirao kafić, sletio u jarak pa napao policajce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
38-godišnjak iz Koške u jednom je danu napravio razbojništvo, napao službenu osobu, imao oružje bez dozvole, uništio tuđu imovinu te još napravio par prometnih prekršaja.

Tridesetosmogodišnjak iz Koške svoja je kaznena djela započeo jučer u rano jutro kad je u lokalu u Valpovu najprije nasrnuo na dva djelatnika i izudarao ih teleskopskom palicom po glavama i tijelima, a potom je porazbijao inventar počinivši štetu od oko 32.000 kuna, nakon čega je uzeo 300 kuna.

Pročitajte i ovo Adolfo Macias, aka Fito Izdašan kriminalni dosje Tko je zloglasni ekvadorski narkobos Fito? Njegov bijeg izazvao je kaos i izvanredno stanje Mladić iza metalne ograde, ilustracija strašne sudbine Šokantna ispovijest 13-godišnjaka koji ubija za novac: "Većina male djece je gladna. Postaneš ovisan..."

Napadač je potom otišao iz lokala u automobilu osječkih registracijskih oznaka, s kojim je zbog neprilagođene brzine kod Valpova sletio u odvodni kanal. Vidljivo pijan napao je policijske službenike koji su došli na mjesto nesreće, a 43-godišnjeg policajca najprije je napao verbalno, a onda ga šakom udario u glavu i lakše ga ozlijedio. Policajci su ga svladali i svezali te uhitili i doveli u policijske prostorije gdje je odbio alkotestiranje, priopćila je osječko-baranjska policija.

Na temelju sudskog naloga pretražen je njegov dom i druge prostorije. U premetačini je pronađena veća količina oružja, automatska puška sa sedam spremnika, pištolj kalibra 6,35 i 326 komada raznog streljiva, što mu je uz potvrdu oduzeto, kao i 300 kuna koje je ukrao u lokalu u Valpovu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene