Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Strašna tragedija: Kamion pregazio djevojčicu koja se vraćala iz škole - "Čuli smo strašan udarac"

Aktualno Galerija U prometnoj nesreći u Dugom Selu poginulo je dijete - 1 U prometnoj nesreći u Dugom Selu poginulo je dijete - 1 Foto: Damir Krajac/Cropix Poginulo dijete u Dugom Selu - 3 Poginulo dijete u Dugom Selu - 3 Foto: Damir Krajac/Cropix Poginulo dijete u Dugom Selu - 2 Poginulo dijete u Dugom Selu - 2 Foto: Damir Krajac/Cropix U prometnoj nesreći u Dugom Selu poginulo je dijete - 4 U prometnoj nesreći u Dugom Selu poginulo je dijete - 4 Foto: Damir Krajac/Cropix +6 U prometnoj nesreći u Dugom Selu poginulo je dijete - 5 Galerija 1/11 >>
U Dugom Selu dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala djevojčica koja se vraćala iz škole.

Dijete je poginulo u prometnoj nesreći koja se dogodila oko podneva u utorak u Rugvičkoj ulici u Dugom Selu.

U prometnoj nesreći sudjelovalo je teretno vozilo, objavila je zagrebačka policija.

U tijeku je očevid.

Pročitajte i ovo Boeing 777 Kaos u zraku Putnici opisali trenutke užasa u avionu u kojem je jedna osoba poginula: "Počeo sam se pripremati... Ljudi su lansirani u strop"

Prema neslužbenim informacijama, riječ je o djevojčici koja je išla u prvi razred osnovne škole. Kamion ju je udario dok se vraćala iz škole.

"Užas, jako smo potreseni. Čuli smo strašan udarac, došli smo među prvima tamo. Doktor koji je bio u prolazu odmah je došao pomoći, ali rekao je da je djevojčica u teškom stanju. Vidjeli smo vozača, urlao je i galamio. Nadali smo se da će joj uspjeti pomoći", rekla je susjeda 24 sata.

Pročitajte i ovo Josipa Pleslić i Anna Marija Radić odveli je u zatvor Uhićena prijateljica Josipe Pleslić: Za njom je bila raspisana tjeralica

Gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian izrazio je na društvenim mrežama sućut roditeljima poginulog djeteta: "Ne postoje riječi koje mogu izraziti dubinu tuge koju osjećam zbog nenadoknadivog gubitka dječjeg života. U ovim teškim trenucima želim roditeljima uputiti najdublju sućut i podršku. Želim da znate kako sam uz vas mislima i u molitvama. Neka vam ljubav i uspomene koje imate na vaše dijete pruže snagu i utjehu. Neka vaše dijete počiva u miru, a vi pronađite snagu u zajedništvu i podršci svih onih koji vas vole i brinu za vas."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene