Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu bili vezani

Užas na Korčuli: Auto sletio s ceste, poginula trojica mladića. Najmlađi je imao 19 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas u 00:45 sati na dionici ceste D-118 Vela Luka-Blato u teškoj prometnoj nesreći smrtno su stradala trojica mladića.

"Do nesreće je došlo kada je 19-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera Blata u pravcu Vela Luke, zbog brzine neprilagođene uvjetima i stanju kolnika (nepregledan zavoj, mokar kolnik, smanjena vidljivost) izgubio nadzor nad vozilom koje je sletjelo izvan kolnika i udario u stablo", javlja policija. 

U vozilu su se kao putnici nalazila još dvojica mladića u dobi od 22 i 24 godine. Od zadobivenih ozljeda sva trojica mladića su, na žalost, smrtno stradali na mjestu prometne nesreće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Apel vatrogasaca FOTO U Zadru poginuo biciklist, stravične slike iz Ludbrega: "Mislite na svoju budućnost, svoje suvozače, druge sudionike u prometu"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nije bio vezan Teška nesreća kod Benkovca: 27-godišnjak izgubio kontrolu nad autom i zabio se u stup, na mjestu je preminuo

"Policija je na mjestu događaja obavila očevid kojim je utvrđeno da nitko od nastradalih tijekom vožnje nije koristio sigurnosni pojas. Tijela stradalih mladića su prevezena na Odjel patologije dubrovačke bolnice", dodaju iz policije. 

''Tužno i žalosno, izgubljena su tri mlada života'', kazali su iz DVD Vela Luka za DNEVNIK.hr. Zaključili su da je prizor bio stravičan i da je vozilo bilo u dva dijela.


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene