Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prebacili se u bolnicu

Crno novogodišnje jutro: Autom sletio s ceste, teško ozlijeđena suvozačica (20)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna osoba je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 3:15 u mjestu Kaniža, blizu Slavonskog Broda.

"Do prometne nesreće došlo tako što je 20-godišnjak upravljao osobnim automobilom njemačkih registarskih oznaka lokalnom cestom. Dolaskom do oko 1,5 km sjeverno od mjesta Kaniža, nije prilagodio brzinu vozila osobinama i stanju ceste te je izgubio nadzor nad vozilom i sletio u kanal", navela je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje očevid Dvije osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći kod Duge Rese: Promet je u prekidu U naselju Srednjaci ubijena ženska osoba - 4 Pavučnjak Policija traži svjedoke: Osoba smrtno stradala u nesreći u kojoj su sudjelovali auto i motocikl

U ovoj prometnoj nesreći teške, i po život opasne ozljede, zadobila je 20-godišnja suvozačica, kojoj je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje je i zadržana na daljnjem liječenju.

"Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz članka 227 Kaznenog zakona Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, policijski službenici protiv 20-godišnjeg vozača podnose kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu", dodaju u policiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene