Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Hrvatskoj

Mučili životinje: Jedan je u tri ujutro pucao vatrenim oružjem u psa, a drugi zračnom puškom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Majskim Poljanama nepoznati počinitelj pucao je u psa iz vatrenog oružja. Policija i dalje provodi kriminalističko istraživanje u vezi s tim događajem.

''U nedjelju 9. svibnja, oko 3 sata, na glinskom području u mjestu Majske Poljane, nepoznati počinitelj vatrenim je oružjem ranio psa, vlasništvo 79-godišnjeg muškarca. Od oštećenog je zbog kaznenog djela ubijanje ili mučenje životinja zaprimljena kaznena prijava, a policija i dalje provodi kriminalističko istraživanje u vezi s okolnostima tog događaja'', izvijestili su iz PU Sisačko-moslavačke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pucao u garažna vrata Policija muškarcu iz Gornjeg Ogorja oduzela oružje nakon pucnjave: Pronašli mu automatsku pušku, gomilu streljiva, četiri ručne bombe...

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pritvoren je Objavljeni detalji pucnjave u Vinkovcima: Muškarac koji je upucao 53-godišnjakinju ranio i policajca izvan službe

Iz policije su nam potvrdili da se radi o posavskom goniču te da se i dalje provodi kriminalističko istraživanje vezano za taj događaj.

Zabilježen je još jedan slučaj mučenja životinje. Veterinar je utvrdio da pas ima ozljedu od metka zračne puške. ''Prijavio je 41-godišnji hrvatski državljanin. Prilikom pregleda psa kojeg je odveo veterinaru, veterinar je utvrdio da pas ima ozljedu od metka zračne puške, odnosno da mu je nepoznati počinitelj ozlijedio psa u razdoblju od 16. do 18. svibnja 2021. godine'', izvijestili su iz PU krapinsko-zagorske.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene