Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Isključen iz prometa

Usred dana vozio s 3,25 promila alkohola u krvi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač (52) je zaustavljen na kolniku ulice Antun Matija Reljkovića u Slavonskom Brodu. Ustanovljeno je da je vozilom upravljao prije stjecanja prava

Čak 3,25 promila alkohola u krvi imao je vozač automobila kojeg je u subotu oko 14 sati zaustavila policija u Slavonskom Brodu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija ih je ulovila Napili se kao zvijeri pa pucali iz kuće kraj Karlovca: Pogledajte gdje ih je policija ulovila i koliko su napuhali Prometna policija Najavili akcije Policija će pojačano kontrolirati vozače: Idući tjedan posebno će provjeravati ove stvari

FOTO ŠOKANTNO: Mališan (2) ispija vino i pivo, obitelj ne zna što činiti

Vozač (52) je zaustavljen na kolniku ulice Antun Matija Reljkovića prilikom nadzora prometa, a ustanovljeno je da je vozilom upravljao prije stjecanja prava, potvrdila je slavonsko-brodska policija.

Alkoholizirani vozač isključen je iz prometa i smješten u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva sukladno odredbama Prekršajnog zakona, a protiv njega će policijski službenici podnijeti odgovarajuće prijave zbog počinjenih prekršaja u prometu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene