Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Primanje mita

USKOK podigao optužnicu protiv Željke Marković

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
USKOK je podigao optužnicu zbog zlouporabe položaja i ovlasti i primanja i davanja mita protiv ravnateljice Direkcije za poslovne prostore grada Rijeke Željke Marković i još šest osoba.

Blisku suradnicu bivšeg riječkog gradonačelnika Slavka Linića koja se nakon kratkotrajnog pritvora vratila na posao, USKOK tereti da je namještala natječaje i za to primala nagrade.

Pročitajte i ovo Potres u blizini Rijeke Magnitude 3,1 Potres u blizini Rijeke: "Izuzetno jak i glasan zvuk. Kao da je nešto eksplodiralo" Slika nije dostupna Imao druge obveze Obersnel se nije pojavio na suđenju osumnjičenima za mito

Ova je vijest bila glavna tema i aktualnog sata riječkog gradskog vijeća.

'Pitanje je sada kada se protiv nje pokreće optužnica zbog zlouporabe položaja i ovlasti te primanja i davanja mita, tko će snositi odgovornost?', upitala je gradska vijećnica HDZ-a Tomislava Zečević Pedić.

'Pričekajmo završetak ovog slučaja da uopće govorimo je li bilo zlouporabe položaja i je li bilo primanja mita. Ako ga je bilo, onda je to pitanje odgovornosti onoga tko je to učinio', kazao je riječki gradonačelnik Vojsko Obersnel.

 


 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene