Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Umalo se utopio dječak, treći slučaj u obitelji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trogodišnji dječak koji je danas, vjerojatno u igri, upao u rječicu Rudu u Jabuci, u blizini Trilja, trenutačno je u kritičnom stanju u Kliničkoj bolnici "Firule" u Splitu.

Policija ispituje okolnosti kako bi utvrdila je li bilo propusta u nadzoru nad djetetom. Prije nekoliko godina dvije kćeri istih roditelja utopile su se u istoj rijeci! 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NOVE NELOGIČNOSTI Novi moment u istrazi oko smrti Matijanića: Zašto je policija Tužiteljstvu prešutjela njegovu smrt, iako je izvijestila o ostalim preminulima? Slika nije dostupna nisu vodili papire Revizija pokazala niz nepravilnosti u poslovanju Domovinskog pokreta: Od nabavke vina i CD-a do uređenja prostora

Nakon što su opazili da dječaka nema, njegov stric Boris i stariji brat Tomislav oko 13,30 sati potrčali su niz obalu i nekoliko stotina metara dalje ugledali dječaka kako pluta. Stric je skočio u vodu, izvukao dječaka i uspio ga reanimirati.

Ubrzo je stigla sinjska Hitna pomoć, kojom je trogodišnji Dario Grubišić Čabo prevezen u splitsku bolnicu, gdje je zaključeno da je u kritičnom stanju i odmah je priključen na aparate.

To je treći slučaj utapanja djece u obitelji Ante i Rose
Grubišić Čabo. U istoj su im se rječici prije nekoliko godina utopile dvije kćeri - Nikolina i Ana, a imaju još četiri sina.

Glasnogovornica splitsko-dalmatinske Policijske uprave Marina Kraljević Gudelj rekla je kako je očevid obavila sinjska policija te da se ispituju i ostale okolnosti kako bi se utvrdilo je li bilo propusta u nadzoru nad djetetom i mogućnost podizanja kaznene prijave za odgovorne osobe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene