Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naložene mjere opreza

Obiteljsko nasilje kod Požege: Godinama vrijeđao i tukao suprugu pa napao i trudnu kćer, prijetio da će ih ubiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinsko državno odvjetništvo u Požegi ispitalo je 45-godišnjaka i odredilo mu mjere opreza. Godinama je tukao suprugu, a onda je napao i trudnu kćer.

Osumnjičeni 45-godišnjak od 2015. do 24. lipnja ove godine u obiteljskoj kući u jednom mjestu u okolici Požege često je vrijeđao i tukao suprugu pred djecom rođenom 1999., 2004. i 2008. godine.

Pročitajte i ovo Policija traga za muškarcem javite se Jeste li ga vidjeli? Traži se zbog obiteljskog nasilja, policija pred kućom pronašla pretučenu ženu i mrtvog psa Ilustracija Osuđena je Teta iz vrtića napala supruga - htjela ga ugristi za vrat! Napravila rusvaj u policiji: "Go*na jedna nesposobna, je*em vam mater nesposobnu"

Također, 45-godišnjak je 24. lipnja u dvorištu obiteljske kuće fizički napao suprugu, a 18. lipnja je fizički napao i trudnu kćer.

24. lipnja u dvorištu obiteljske kuće vrijeđao je i fizički napao drugu kćer prijeteći istovremeno supruzi i kćeri, i nanijevši kćeri tjelesnu ozljedu te joj više puta ponovio da će ju ubiti. Prijetnje je u više navrata ponovio i supruzi.

Općinsko državno odvjetništvo u Požegi je 45-godišnjaku naložilo mjere opreza obveznog redovnog javljanja dežurnom djelatniku nadležne policijske postaje, zabrane približavanja supruzi i kćerima te zabrane uspostavljanja i održavanja veze s njima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene