Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završena istraga

Uhvaćen s prstima u pekmezu! Ukrao torbicu mladoj Austrijanki, policija ga odmah uhvatila zahvaljujući predmetu u njoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Opatiji je završeno kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjakom koji je djevojci iz Austrije ukrao torbicu. Policija ga je uhvatila u ekspresnom roku s pomoću predmeta koji se nalazio u torbici.

20-godišnja turistica iz Austrije prijavila je policiji da joj je tijekom šetnje u Mošćeničkoj Dragi u ponedjeljak iz ruksaka ukradena torbica s dokumentima, bankovnim karticama, novcem i drugim predmetima vrijednosti 1800 kuna.

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

Istragom je utvrđeno da je 65-godišnjak iskoristio njezinu nepažnju i iz ruksaka joj ukrao torbicu, ali nije znao da je u torbici i uređaj za lociranje, tzv. lokator, kojim se vrlo brzo može otkriti kretanje otuđene torbice.

Policajci su uz pomoć lokatora u ekspresnom roku došli do 65-godišnjaka i uhvatili ga sa svim ukradenim predmetima te su oni vraćeni vlasnici.

65-godišnjak je uhićen i priveden na kriminalističku istragu, a nakon toga je protiv njega podnesena kaznena prijava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene