Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počinili više kaznenih djela

Uhićena šestorica mladih kradljivaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija uhitila je šestoricu mladih kradljivaca osumnjičenih da su počinili 24 kaznena djela razbojstva, drske krađe, provale i krađe te da su počinili štetu od 60.000 kuna, doznaje se danas u splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi.

Kazneno su prijavljeni 25-godišnjak, dvojica 19-godišnjaka, dvojica 20-godišnjaka i 27-godišnjak. Oni su kaznena djela počinili na području Splita od srpnja 2012. do prekjučer.

Pročitajte i ovo Ilustracija ozljede glave i mozga Tučnjava ispred kluba u Splitu: Mladić se bori za život Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

>> 'Opelješio' bakrene cijevi s crkava i groblja i pokrao tisuću litara dizela

Najviše kaznenih djela 25-godišnjak je počinio sam, i to uglavnom razbojstva, a dva razbojstva te više krađa i provala počinili su svi zajedno. U poslovnice za otkup zlata, kladionice i kioske 25-godišnjak je navečer ulazio maskiran prijeteći zaposlenicima nožem ili pištoljem.

U skupini su provalili u nekoliko prodavaonica, kafića i u druge poslovnice, odakle su odnijeli veću količinu novca, zlatnog nakita, nekoliko računala, glazbenu liniju, televizor i motocikl. Uz kaznenu prijavu danas će biti dovedeni u državno odvjetništvo. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene