Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izdašni plijen

'Opelješio' bakrene cijevi s crkava i groblja i pokrao tisuću litara dizela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
29-godišnjak u osam mjeseci opljačkao pozamašan broj bakrenih oluka, cijevi za odvodnju, ali i više od tisuću litara dizel goriva.

Od početka svibnja, pa do kraja prosinca prošle godine 29-godišnjak je na širem varaždinskom i ivanečkom području demontirao i otuđio bakrene oluke i cijevi za odvodnju oborinskih voda sa 17 objekata, među kojima i sa zgrada crkvi, župnih ureda, grobnih kuća, ugostiteljskih objekata i drugih, doznajemo iz PU Varaždinske. U krađi bakrenih oluka na ivanečkom području mu je pomagao još jedan vršnjak.

Pročitajte i ovo Albania, ilustracija Odbijen suprugov zahtjev Almin otac ispričao šokantne detalje: "Što su sve vidjele oči te djece, duša me boli" Gužva pred tunelom SV. Rok Promet normaliziran U tunelu Sveti Rok na A1 došlo je do sudara: Jedna osoba ozlijeđena, policija molila vozače za strpljenje

>> Krao metalne ploče po Kaštelima, šteta nekoliko tisuća kuna

Također je utvrđeno kako je u osam navrata na varaždinskom području razbio spremnike za gorivo teretnih vozila iz kojih je otuđio preko tisuću litara dizel goriva.
Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna. Protiv obojice navedenih podnijet će se kaznena prijava za kaznena djela krađa i teških krađa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene