Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završio iza rešetaka

Telefonom lažno javljao o postavljenim bombama u Zagrebu: Policija ga uhvatila

Policija
Policija Foto: Vojko Basic/Cropix
Zagrebačka policija izvijestila je u subotu da je uhitila muškarca (46) zbog sumnje da je prošli tjedan i u petak lažno dojavljivao informacije o postavljenim eksplozivnim napravama na području Zagreba.

Policija je izvijestila kako su u petak oko 20:50 sati uhitili 46-godišnjaka koji se dovodi u vezu s počinjenjem dva kaznena djela lažne uzbune, a vezano za telefonske dojave od 18. i 28. travnja o lažno postavljanim eksplozivnim napravama na području Zagreba.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku te će po dovršetku 46-godišnjak biti predan pritvorskom nadzorniku, navodi se na kraju priopćenja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zaradio kaznenu prijavu Uzbuna na otoku: S mobitela nazvao 112, rekao da ima bombu i prekinuo vezu

Kako je prije objavljeno, 18. travnja u jutarnjim satima je zagrebačka policija u kratkom razdoblju zaprimila informaciju o četiri anonimne dojave o navodnim postavljenim eksplozivnim napravama na dva objekta pravosudnih tijela, trgovačkom centru te na području skupa poslovnih prostora na području Novog Zagreba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pravomoćna presuda Osuđen zaštitar kojemu se nije radilo: Dojavio o četiri bombe u trgovačkom centru pa sve priznao

Na sve četiri lokacije pregledom nisu potvrđeni navodi o eksplozivnoj napravi, izvijestila je tada policija.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene