Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćen na zadarskom području

Prijetio Plenkoviću i članovima Vlade: Uhićen muškarac zbog čijeg su poziva na Markov trg stigli interventni policajci

Na zadarskom području uhićen je muškarac za kojega policija sumnja da je u svibnju prijetio smrću predsjedniku Vlade i njezinim članovima, javlja policija.

Na zadarskom području uhićen je muškarac. Policija ga sumnjiči za prijetnje protiv premijera Andreja Plenkovića i članova Vlade.

Ravnateljstvo policije 12. svibnja priopćilo je da je dobilo dojavu nepoznate osobe. U svojoj je izjavi zaprijetila predsjedniku i članovima Vlade.

S obzirom na ozbiljnost izrečenih prijetnji, tada su na Markov trg odmah upućene i raspoređene dodatne policijske snage, interventna policija.

Pročitajte i ovo Vlak naletio na automobil u Velikom Trojstvu Prometna nesreća Policija objavila detalje naleta putničkog vlaka, vozač automobila je bio pijan

Policija otada, uz pomoć međunarodnih partnera, provodi kriminalističku istragu, koja je bila znatno otežana jer se osoba za koju su postojale indicije da bi mogla biti potencijalni počinitelj nalazila izvan Hrvatske.

U srijedu popodne policajci Službe terorizma (Uprava kriminalističke policije Ravnateljstva policije) uhitili su na području Zadarske županije muškarca s dvojnim državljanstvom (hrvatskim i američkim).

Pročitajte i ovo Ilustracija Strava u Orebiću Slijedio 7-godišnju djevojčicu na Pelješcu i pred njom se samozadovoljavao: Policija otkrila šokantne detalje

Dovode ga u vezu s upućenim prijetnjama te je doveden na kriminalističko istraživanje. Više detalja bit će poznato nakon dovršetka istrage.

Premijer Plenković nakon upućenih prijetnji rekao je da ih je bilo više te da se ne treba bojati kako će prijetnje ugroziti državu.

Iako se takve stvari, kako je istaknuo, događaju stalno, ispred Banskih dvora bile su duge cijevi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene