Pao diler u Zadru (Foto: PU zadarska)
Pao diler u Zadru (Foto: PU zadarska)

U Zadru je završeno kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjim dilerom.


Policajci su u četvrtak u jutarnjim satima u Zadru, na Obali kneza Branimira, zaustavili automobil zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 48-godišnjak, a koji je bio pozitivan na testu za droge.

Vezani članci Pronađen šator za uzgoj indijske konoplje (PU zagrebačka) - 1 U Zagrebu pao diler: Policija ga zaustavila zbog nadzora prometa, on u automobilu imao marihuanu i speed Kokain, ilustracija (Foto: Pixsell,Grgo Jelavić) Veliki ulov policije: U Zadru pao diler s kokainom velike čistoće vrijednim 1,6 milijuna kuna

Nadalje, u sklopu kriminalističkog istraživanja u četvrtak je obavljena pretraga doma i drugih prostorija koje koristi. Pronađeno je 59,6 grama kokaina pakirano u više pojedinačnih paketića, manja količina marihuane te 119,2 grama bijele praškaste tvari nepoznatog kemijskog sastava, tzv. punila namijenjenog povećanju mase droge.

Osim toga, pronađene su dvije digitalne vage za precizno mjerenje droge, pribor za pakiranje droge, novčani iznos od 39.500 eura za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge, kao i dva pištolja s pripadajućim streljivom koje je nezakonito posjedovao.

Uz kaznenu prijavu je pritvoren, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog posjedovanja oružja.