Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završena istraga

U Zadru pao diler: Policija mu oduzela kokain i marihuanu, vage, 39.500 tisuća eura i dva pištolja

Pao diler u Zadru (Foto: PU zadarska)
Pao diler u Zadru (Foto: PU zadarska) Foto: PU zadarska
U Zadru je završeno kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjim dilerom.

Policajci su u četvrtak u jutarnjim satima u Zadru, na Obali kneza Branimira, zaustavili automobil zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 48-godišnjak, a koji je bio pozitivan na testu za droge.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti

Nadalje, u sklopu kriminalističkog istraživanja u četvrtak je obavljena pretraga doma i drugih prostorija koje koristi. Pronađeno je 59,6 grama kokaina pakirano u više pojedinačnih paketića, manja količina marihuane te 119,2 grama bijele praškaste tvari nepoznatog kemijskog sastava, tzv. punila namijenjenog povećanju mase droge.

Osim toga, pronađene su dvije digitalne vage za precizno mjerenje droge, pribor za pakiranje droge, novčani iznos od 39.500 eura za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge, kao i dva pištolja s pripadajućim streljivom koje je nezakonito posjedovao.

Uz kaznenu prijavu je pritvoren, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog posjedovanja oružja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene