Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U prometnoj nesreći koja se kasno popodne dogodila u tunelu Jušićima na riječkoj obilaznici iz smjera graničnog prijelaza Rupe na mjestu je poginula 56-godišnja suvozačica u automobilu koji je najprije udario u kamion, a zatim u drugi automobil.


Policija je izvijestila da je očevid završen, a službeno izvješće o toj nesreći još nije objavljeno. Neslužbeno se doznaje da su u nesreći sudjelovala dva osobna automobila i teretno vozilo. Jedan osobni automobil, zbog neprilagođene brzine, udario je u kamion u istome prometnom traku te se odbio o drugi automobil koji se kretao u istome smjeru.

Vezani članci Ilustracija (Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL) Podignuta optužnica protiv sedmorice bivših pripadnika vojske Republike Srpske zbog ubojstva 48 civila Slika nije dostupna Poginula na motoru u tunelu Marjanu

Teško ozlijeđeni vozač automobila koji je udario u kamion prevezen je u riječki KBC, a ozlijeđena je još jedna putnica u tom automobilu. Promet je zbog očevida bio prekinut i preusmjeren na drugu cestu. (Hina)