Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća kod Rijeke

U tunelu na riječkoj obilaznici poginula suvozačica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se kasno popodne dogodila u tunelu Jušićima na riječkoj obilaznici iz smjera graničnog prijelaza Rupe na mjestu je poginula 56-godišnja suvozačica u automobilu koji je najprije udario u kamion, a zatim u drugi automobil.

Policija je izvijestila da je očevid završen, a službeno izvješće o toj nesreći još nije objavljeno. Neslužbeno se doznaje da su u nesreći sudjelovala dva osobna automobila i teretno vozilo. Jedan osobni automobil, zbog neprilagođene brzine, udario je u kamion u istome prometnom traku te se odbio o drugi automobil koji se kretao u istome smjeru.

Pročitajte i ovo Ilustracija na terenu i vatrogasci Teška nesreća u Iloku: Jedna osoba izgubila život Screenshot Ispod sinagoge VIDEO Godinu dana kopali su bizaran tunel, nitko ne zna zašto, ali kada su otkriveni, nastao je totalni kaos

Teško ozlijeđeni vozač automobila koji je udario u kamion prevezen je u riječki KBC, a ozlijeđena je još jedna putnica u tom automobilu. Promet je zbog očevida bio prekinut i preusmjeren na drugu cestu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene