Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završena obdukcija

U stravičnoj nesreći poginule tri žene: ''Doživjela je srčani udar za volanom''

Slovenka i dvije Hrvatice poginule u stravičnoj nesreći
Slovenka i dvije Hrvatice poginule u stravičnoj nesreći Foto: Dnevnik.hr
U stravičnoj prometnoj nesreći u Zemuniku Donjem kod Zadra život su prošli tjedan izgubile tri žene. Iz Županijskog državnog odvjetništva doznajemo uzrok prometne nesreće.

Do nesreće je došlo nakon što je 66-godišnja vozačica Toyote udarila u kamion kojim je upravljao 40-godišnjak. U njezinu automobilu su putovale još dvije žene u dobi od 51 i 55 godina.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u Zadru Denis Sokol za DNEVNIK.hr je kazao da je završena obdukcija vozačice kako bi se utvrdilo što se dogodilo.

"Vozačici je pukla srčana aorta prije nastanka drugih ozljeda. S velikim stupnjem vjerojatnosti možemo zaključiti da je doživjela srčani udar za volanom. I ruke su joj bile stisnute za volan", kazao je Sokol.

Navodi da nije bilo tragova kočenja, a vozilo je bilo na lijevoj strani. Sve tri poginule žene su rodom iz mjesta Đevrske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene