Obavijesti Video Pretražite Navigacija
završen očevid

Poginule tri žene: Policija objavila detalje stravične prometne nesreće kod Zadra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija objavila detalje jučerašnje stravične prometne nesreće u Zemuniku Donjem kod Zadra u kojoj su život izgubile tri ženske osobe.

Završen je očevid stravične prometne nesreće kod Zadra, u kojoj su jučer život izgubile tri ženske osobe.

Do nesreće je došlo u četvrtak oko 12 sati na državnoj cesti DC-422 kod podvožnjaka u Donjem Zemuniku. Prema rezultatima očevida nesreća se dogodila kada je 66-godišnja vozačica osobnog automobila Toyota izgubila nadzor nad vozilom prilikom ulaska u podvožnjak te je prešla u suprotnu kolničku traku. U tom trenutku je desnim bočnim dijelom vozila udarila u prednji dio teretnog vozila zadarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 40-godišnji hrvatski državljanin.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DNEVNIK NOVE TV DOZNAJE HDZ-ov župan sudjelovao u prometnoj nesreći: Otkriveno je i tko je vozio službeni automobil

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OČEVID U TIJEKU Užas kod Slatine: Kamion se sudario s kombijem pa se zabio u trgovinu, poginula jedna osoba

Od siline udarca na licu mjesta smrtno su stradale vozačica, 66-godišnja hrvatska državljanka te dvije suputnice, 55-godišnja hrvatska državljanka i 61-godišnja državljanka Slovenije. Vozač teretnog vozila nije ozlijeđen.

Za vrijeme trajanja očevida promet navedenom dionicom bio je u prekidu do 16.30 te se odvijao obilaznim pravcima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene