Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeni Nijemac i Hrvat

FOTO Eksplozije u Rijeci: Aktivirali bombu ispred Tower centra i krenuli prema Kostreni, imali spremnu još jednu eksplozivnu napravu

Eksplozija u Rijeci - 1
Eksplozija u Rijeci - 1 Cropix
Aktualno Galerija Eksplozija u Rijeci - 5 Eksplozija u Rijeci - 5 Foto: Cropix Eksplozija u Rijeci - 3 Eksplozija u Rijeci - 3 Foto: Cropix Eksplozija u Rijeci - 4 Eksplozija u Rijeci - 4 Foto: Cropix Eksplozija u Rijeci - 1 Eksplozija u Rijeci - 1 Foto: Cropix +0 Eksplozija u Rijeci - 2 Galerija 1/5 >>
U tijeku je očevid i krim istraga kojima će biti utvrđene sve okolnosti postavljanja eksplozivne naprave ispred trgovačkog centra i više trgovina.

U nedjelju oko 00:30 u blizini upravne zgrade poslovnog subjekta kod Tower centra na Pećinama u Rijeci došlo je do aktiviranja eksplozivne naprave. Ozlijeđenih osoba nije bilo.

Neposredno prije aktiviranja bombe, oko ponoći, riječki su policajci ispred trgovačkog centra u Kostreni zatekli njemačkog i hrvatskog državljanina koji su tamo ostavili eksplozivnu napravu. Dvojica su uhićena i privedena u policijsku postaju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Podignuta optužnica Eksplozije u noći u Zagrebu i okolici: Ukradenim autima dvojac pljačkao bankomate, poznati detalji

Policija navodi da su imali i treću eksplozivnu napravu.

Događaje od nedjelje u noći dovode u vezu s eksplozijom od 21. svibnja ispred trgovine u riječkom naselju Vežica.

Tada je došlo do eksplozije u 23:45 ispred trgovine istog trgovačkog lanca. Uslijed aktiviranja nepoznate eksplozivne naprave došlo je do oštećenja stakla na vratima trgovačkog centra. U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba.

Pročitajte i ovo Jasenka Vukšić, predsjednica sindikata graditeljstva - 2 Problemi na gradilištima Eksplozija u Zagrebu otvorila niz pitanja o sigurnosti: "Mislim da je to neozbiljno, gradilište zahtijeva posebne mjere"

Očevid navedenih događaja je u tijeku, kao i kriminalistička istraga, kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti. Policajcima je na tom uspjehu na društvenoj mreži čestitao ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene