Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljska tragedija u Jušićima

Ubio 23 godine mlađu suprugu pa presudio sebi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Preminuo je Fedor Kulušić, 73-godišnjak iz Matulja koji je jučer pucao u svoju suprugu i usmrtio je, potvrdila nam je glasnogovornica PU primorsko - goranske Mirjana Kulaš.

Jasminka Kulušić, 50-godišnja supruga Fedora Kulušića preminula je nakon što je on u nju ispalio nekoliko hitaca iz iz pištolja, koji je nelegalno posjedovao. Muškarac je potom pokušao ubiti i sebe. S prostrijelnom je ranom na glavi sinoć prevezen je u KBC Sušak gdje je tijekom noći i preminuo. Istražni sudac naložio je obdukciju, a još uvijek se nastavlja istraga s utvrđivanjem okolnosti događaja.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Sinoć je u pucnjavi vatrenim oružjem u obiteljskoj kući u mjestu Jušići u općini Matulji iznad Rijeke, nakon verbalne prepirke suprug ubio surpugu, a potom presudio i sebi.  Tragedija se dogodila u obiteljskoj kući na broju 28A, a riječka policija javlja kako se radi o pucnjavi do koje je došlo nakon obiteljske svađe. U stanu u vrijeme incidenta nije bilo nikoga osim njih, ali su u drugom stanu u istoj kući bili njihovo dijete i njezini roditelji.

'On je i prije bio oženjen te je imao raspad braka. Pretpostavka je da se desila ljubav između to dvoje ljudi, i to trenutna, doduše i djeca su se rodila, a ona će ispaštati nakon ovog', kazao nam je Marjan Cepanec, poznanik obitelji. Mještani pričaju da se iz kuće Kulušićevih nikada nije čula svađa i galama. Supruga je radila a suprug, umirovljenik brinuo o djeci, pomagao u kućanskim poslovima.

Ubijena Jasminka Kulušić javnosti je poznata kao direktorica u hrvatskoj udruzi poslodavaca, predavač na riječkom veleučilištu te članica radne skupine za priključenje Europskoj uniji.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene