Obavijesti Video Pretražite Navigacija
CRNI BLAGDANI

Strava u Splitu: Ubijena žena, policija uhitila njezina sina

Aktualno Galerija +0 Mario Jurič Galerija 1/1 >>
Dan prije Badnjaka u Splitu je pronađena još jedna mrtva žena. Sumnja se na ubojstvo. Policija provodi kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim.

Splitska policija još uvijek je u stanu u Splitu u kojem je tijekom poslijepodneva pronađena ubijena žena, izvijestio je za Dnevnik Nove TV reporter Mario Jurič.

Zbog zločina - najvjerojatnije ubojstva hladnim oružjem, uhićen je njezin sin, nad kojim je u tijeku kriminalistička istraga.

Reporter Nove TV kazao je i kako su istražitelji koji su stigli na poprište zločina ostali u šoku zatečenim prizorima.

Žena je ubijena nožem, a na njezinu tijelu uočeno je više ubodnih rana. 

Susjedi su također u šoku. Žrtvu su, kažu, vidjeli još jučer i nitko nije mogao ni slutiti da će se dogoditi ubojstvo.

U četvrtak poslije podne splitska policija u jednom je stanu pronašla mrtvu ženu. Sumnja se na ubojstvo, a nad osumnjičenim je u tijeku kriminalistička istraga.  

"Oko 15 sati u Splitu, u stanu je pronađeno mrtvo tijelo žene te su policijski službenici na mjestu događaja utvrdili da postoji sumnja da se radi o nasilnoj smrti. Uhićen je muškarac koji je zatečen u stanu i koji se dovodi u vezu s događajem te će se nad njim provesti kriminalističko istraživanje. Mjesto događaja je osigurano i u tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica županijskog državnog odvjetnika", priopćeno je iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Podignuta optužnica Pijan nakon svađe zvjerski premlatio muškarca u napuštenoj garaži u Zagrebu: Napadnuti preminuo nekoliko mjeseci kasnije u bolnici

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Osobito teške okolnosti Krvoproliće u trgovini: Muškarcu koji je izbo ženu u Splitu određeno 30 dana istražnog zatvora

Potvrdi li se sumnja da je žena ubijena, bit će to drugo ubojstvo žene u manje od mjesec dana u Splitu.

Prema neslužbenim navodima lokalnih medija, uhićen je sin ubijene žene, koji je navodno imao psihičkih problema.

Sličan slučaj zabilježen je prije manje od dva i pol mjeseca. Tada je psihički bolesnik ubio majku. Sudit će mu se po posebnom zakonu, u skladu s kojim može samo biti utvrđeno da je počinio kazneno djelo.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene