Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kobna pogreška

U nesreći u Čakovcu smrtno stradao 77-godišnjak: Auto odletio u jarak, sirotog vozača iz auta izvlačili vatrogasci

Prizor nakon nesreće
Prizor nakon nesreće Foto: PU međimurska
U srijedu nešto prije 12 sati u Čakovcu, na raskrižju ulica Globetka, Braće Graner i Športske dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 77-godišnji vozač osobnog automobila.

Vozač rođen 1946. godine upravljao je automobilom čakovečkih registarskih oznaka. Dolaskom do raskrižja, ušao je u njega, a da nije propustio sva vozila koja se kreću cestom s prednošću prolaska.

U bočni dio njegova automobila udario je šleper kojim je upravljao 47-godišnji vozač. Nakon udarca osobni automobil izletio je s kolnika u jarak.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Sjednica Vlade Propada jedna od stvari kojima se Plenković najviše hvalio: "Ovo je privremeno i nije novitet"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Od iduće godine Hrebak najavio niži porez na dohodak: "Euro poduzetnika u Bjelovaru vrijedi više nego u ostatku Hrvatske"

Na mjestu događaja liječnik tima hitne medicinske pomoći konstatirao je smrt 77-godišnjeg vozača osobnog automobila.

Očevid prometne nesreće u suradnji s policijskim službenicima Postaje prometne policije Čakovec obavila je nadležna državna odvjetnica te je naložila obdukciju nakon čega je tijelo preminulog vozača prevezeno na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec.

Pročitajte i ovo Napadi na Gazu - 1 Rat na Bliskom istoku VIDEO/FOTO Izrael uhitio Hamasove operativce, u napadima na Gazu ubijeno 1500 djece: "Bebe su spavale u svojim kućama, a onda je došao udar"

Pročitajte i ovo Uhićen Uroš B. Krvavi pohod kakav se ne pamti "Psihijatrijsko vještačenje je začuđujuće": Podignuta optužnica protiv masovnog ubojice iz Mladenovca

U izvlačenju vozača iz osobnog automobila sudjelovali su pripadnici JVP-a Čakovec.

Zbog očevida prometne nesreće od 12:27 do 14:20 ulice Globetka, Braće Graner i Športska bile su zatvorene za sav promet koji se odvijao okolnim ulicama.

O prometnoj nesreći dostavit će se izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene