Obavijesti Video Pretražite Navigacija
drama u Prugovu

U sudaru poginule dvije sestre, vozač pobjegao i zaključao se u kuću: "Bio je pod utjecajem alkohola"

Uhićen je vozač odgovoran za tragičnu nesreću u Prugovu u kojoj su poginule dvije sestre.

Pronađen je vozač odgovoran za tragičnu nesreću u kojoj su poginule dvije sestre na državnoj cesti na DC 56 na širem splitskom području. 

Riječ je o 47-godišnjem mještaninu iz Prugova koji je kombijem udario njihovo vozilo. Sestre u dobi od 55 i 36 godina podlegle su ozljedama do dolaska Hitne pomoći. 

Pročitajte i ovo Muškarac s baterijskom svjetiljkom Problem Isključili struju cijeloj državi zbog milijunskog duga: "Pregovarat ćemo s vladom"

Vozač kombija izašao je iz vozila nakon nesreće, pješke pobjegao u svoju kuću i zaključao se. Nije htio otvoriti pa je policija probila ulazna vrata i uhitila ga.

Pročitajte i ovo Zaplijenjena droga U Nizozemskoj Pala krijumčarska skupina: U kutije s bananama sakrili gotovo osam tona kokaina

"I dalje je odbijao postupiti po naredbama policijskih službenika radi čega su nad njim uporabljena sredstva prisile. On je nakon toga alkotestiran i utvrđeno je da se nalazi u alkoholiziranom stanju. Također, utvrđeno je da je i on zadobio ozljede u prometnoj nesreći pa je odveden u bolnicu na pregled i tamo je zadržan. Kada se stvore uvjeti, kada njegovo liječenje završi, provest ćemo kriminalističko istraživanje", rekla je glasnogovornica PU spltisko-dalmatinske Antonela Lolić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene