Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NA VIROVITIČKOJ ZAOBILAZNICI

Vozač kamiona oduzeo prednost autobusu u kojem je bilo 20 učenika: Jedan od njih ozlijeđen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tek jedna lakša ozljeda 16-godišnjeg mladića posljedica je naleta teretnog vozila na autobus s dvadesetak učenika, u utorak na virovitičkoj obilaznici, izvijestila je u srijedu virovitičko-podravska policija.

Na autobus daruvarskih registracijskih oznaka u kojem se nalazilo dvadesetak učenika naletjelo je teretno vozilo s poluprikolicom osječkih tablica.

Očevidom je utvrđeno da je 57-godišnji vozač teretnjaka, krećući se iz pravca Virovitice prema Lipovcu, na trokrakom raskrižju oduzeo prednost autobusu koje se kretao iz smjera Suhopolja prema Gradini, pri čemu je prednji lijevi dio teretnog vozila udario je u desnu bočnu stranu autobusa.

Pročitajte i ovo Vera Katalinić Janković Preminulo je 12 osoba Dramatičan porast broja zaraženih, imamo gotovo 1500 novih slučajeva. Preminula djevojčica od 12 godina: "Imala je višestruke komorbiditete"

Pročitajte i ovo COVID odjel u sarajevskoj bolnici - 2 Teško stanje u bolnicama ''Ljudi moji, ovo je rat, od ovog virusa se umire'': Teško stanje u Sarajevu i Mostaru, bolnice na izmaku sa zalihama kisika, zaraženih sve više

Ozlijeđenom 16-godišnjaku liječnička pomoć je pružena u Općoj bolnici Virovitica, a nakon toga je pušten kući, kažu u policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene