Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Državljanin BiH

U istom tjednu dva puta protjeran iz Hrvatske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog nezakonitog prelaska državne granice 43-godišnji državljanin BiH na dvije je godine protjeran iz Hrvatske, što mu je drugo protjerivanje u istome tjednu, a zbog krivotvorenja putovnice bit će kazneno prijavljen.

Nakon što je muškaraca u subotu s graničnog prijelaza Plovanija zbog nezakonitog ulaska u Sloveniju vratila slovenska policija, bujska policija ustanovila je da je muškarac nekoliko dana ranije, u četvrtak, već protjeran i prisilno udaljen iz Hrvatske.

Pročitajte i ovo Ilustracija zaostajemo za prosjekom Objavljeni su podaci o BDP-u, izjednačeni smo s Mađarskom i na začelju smo EU-a Ris na području Parka prirode Učka Lijepo iznenađenje U Parku prirode Učka snimljena je rijetka "velika zvijer": Ova divlja životinja na tom području nije viđena desetljećima

Nakon protjerivanja u Bihaću je iz svoje putovnice uklonio zabranu ulaska kako bi u slučaju policijske kontrole prikrio činjenicu o izrečenoj zabrani. Potom je sakriven u kamionu nezakonito ušao u Hrvatsku, a potom i u Sloveniju, no ondje je otkriven i vraćen kad je policajcima pokazao preinačenu putovnicu. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene