Traktorska nesreća (Foto/Arhiva: Filip Kos/PIXSELL )
Traktorska nesreća (Foto/Arhiva: Filip Kos/PIXSELL )

U dvije odvojene traktorske nesreće koje su se dogodile u utorak poginule su tri osobe, među njima i dijete.


U utorak navečer, oko 20:15 dogodila se prometna nesreća s kobnim završetkom. U prevrtanju traktora na šumskom putu između naselja Bičići i Kuftići, u mjestu Barbani u Istri živote su izgubile petogodišnja djevojčica i starija baka.

Prema neslužbenim informacijama, traktor kojim je upravljao suprug preminule žene kretao se nizbrdicom te je upao u lokvu. U trenutku kada je traktor "zapeo", žena i djevojčica su pale s njega te ih je poklopila traktorska prikolica, javlja Glas Istre.

Starija žena preminula je na mjestu događaja, a djevojčicu su pokušali reanimirati. Ona je, nažalost, također ubrzo preminula.  

U drugoj traktorskoj nesreći, koja se dogodila u utorak poslijepodne u mjestu Glog u općini Slivno kod Metkovića, poginuo je 18-godišnjak.

Prometna nesreća na Maksimirskoj (Foto: Pixsell,Luka Stanzl) Policija objavila detalje prometne nesreće u Zagrebu u kojoj je poginula jedna osoba

Policijski očevid, ilustracija (Foto: Pixsell,Hrvoje Jelavić) Teška prometna nesreća kod Koprivnice: U sudaru s kombijem i automobilom poginuo motociklist

Okupljeni mještani pričaju kako se nesreća dogodila dok je 18-godišnjak radio na zemlji. Vozio je traktor i upao u kanal, a traktor ga je prignječio i mladić je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo, piše Metković.info.