Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Grobnica spremna: Ubio suprugu pa sebe u automobilu na parkiralištu mjesnog groblja u selu kod Đakova

Policija je u četvrtak prijepodne dobila dojavu da su na parkiralištu mjesnog groblja u Viškovcima, naselju kod Đakova, u automobilu dva tijela.

U Viškovcima na parkiralištu mjesnog groblja, na Grobljanskoj cesti, u automobilu su pronađena dva tijela. Policija je dojavu o tijelima dobila u četvrtak u 11:25.

Pročitajte i ovo Meksičke vlasti pronašle su 45 vreća s dijelovima tijela izvan Guadalajare - 1 "Akcija bi mogla trajati danima" Strava u Meksiku: Otkriveno 45 vreća s dijelovima tijela, vatrogasci i policija izvadili ih iz ponora uz pomoć helikoptera Ravnateljica bolnice Sveti Duh Ana-Maria Šimundić Jako zbunjujuće Znala je, ali nije znala... Ravnateljica bolnice Sveti Duh Ana-Marija Šimundić o tijelima na podu Zavoda za patologiju

"Dobili smo dojavu da su u automobilu pored groblja dvije mrtve osobe, to vam za sad možemo potvrditi. Očevid je u tijeku, naložit ćemo obdukciju i kriminalističko istraživanje bit će naknadno. Sve dokazne radnje će poslije biti obavljene. I policija će dati izvješće u vezi s time", kazala je za Vijesti Nove TV Katica Martić, zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Osijeku.

Neslužbeno se doznaje kako se radi o muškarcu i ženi. Od mještana Viškovaca doznajemo da je par živio u Zagrebu.

62-godišnji muškarac je rođen u Viškovcima, gdje je i završio školu. Roditelji su mu sahranjeni na groblju na čijem je parkiralištu pronađen automobil s tijelima.

Pretpostavlja se da je muškarac ubio ženu pa sebe.

Policija provodi očevid u kojemu sudjeluje i zamjenica Županijskog državnog odvjetništva. Po završetku očevida bit će poznati motiv i detalji ovog tragičnog događaja.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene