Policija je u četvrtak prijepodne dobila dojavu da su na parkiralištu mjesnog groblja u Viškovcima, naselju kod Đakova, u automobilu dva tijela.

Galerija


U Viškovcima na parkiralištu mjesnog groblja, na Grobljanskoj cesti, u automobilu su pronađena dva tijela. Policija je dojavu o tijelima dobila u četvrtak u 11:25.

Vezani članci Cesta između Šaptinovaca i Sušine Prometna nesreća kod Našica: U naletu automobila poginula žena na biciklu Ralica na cesti Strava na Papuku: Djelatnici zimske službe čistili nanose snijega i našli smrznuto tijelo. Ubrzo nađeno i drugo

"Dobili smo dojavu da su u automobilu pored groblja dvije mrtve osobe, to vam za sad možemo potvrditi. Očevid je u tijeku, naložit ćemo obdukciju i kriminalističko istraživanje bit će naknadno. Sve dokazne radnje će poslije biti obavljene. I policija će dati izvješće u vezi s time", kazala je za Vijesti Nove TV Katica Martić, zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Osijeku.

Neslužbeno se doznaje kako se radi o muškarcu i ženi. Od mještana Viškovaca doznajemo da je par živio u Zagrebu.

62-godišnji muškarac je rođen u Viškovcima, gdje je i završio školu. Roditelji su mu sahranjeni na groblju na čijem je parkiralištu pronađen automobil s tijelima.

Pretpostavlja se da je muškarac ubio ženu pa sebe.

Policija provodi očevid u kojemu sudjeluje i zamjenica Županijskog državnog odvjetništva. Po završetku očevida bit će poznati motiv i detalji ovog tragičnog događaja.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr