Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Troje poginulih u prometnoj nesreći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teška prometna dogodila se jučer nešto iza 19 sati u naselju Poljana u Požeško-slavonskoj županiji. Poginuli su 55-godišnji Karlo Kovač, njegov 27-godišnji sin Kristijan i Kristijanova 27-godišnja djevojka Tatjana Ivković, svo troje iz Zagreba.

Kako se doznaje od istražnog suca Županijskog suda u Požegi Nenada Vlašića, nesreća se dogodila zbog oduzimanja prednosti prolaska na raskrižju.

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom" Slika nije dostupna Poginuo pri slijetanju s ceste

Zbog zasad neutvrđenih razloga, opel kadet zagrebačke registracije u kojem su bili poginuli oduzeo je prednost prolaska mercedesu daruvarske registracije. U sudaru je opel kadat sletio u kanal te se zapalio.

"Kolnik je bio sklizak, a moguće je da poginuli iz opel kadeta zbog magle nisu vidjeli znakove upozorenja da izlaze na cestu s prednošću prolaska. Vozilo je jednostavno proklizilo i sudarilo se s mercedesom, nakon čega je završilo u jarku", rekao je istražni sudac Nenad Vlašić.

On je zajedno s državnim odvjetnikom te inspektorom za protupožarnu zaštitu sinoć izašao na mjesto nesreće. Istraga će utvrditi kako se dogodio sudar i kako se automobil zapalio i eksplodirao nakon sudara, rekao je sudac Nenad Vlašić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene